Kuka on henkilö Amandianan takana?

Hei, olen Elina, sertifioitu lasten ja vauvojen unikonsultti. Se nainen Amandianan takana. 😀 Olen vajaa 30-vuotias, perheeseeni kuuluu aviomieheni ja meidän suloisin, rakkain, ihanin reilu 1-vuotias tyttäremme Neiti D. Olen kouluttautunut kasvatustieteellisellä alalla ja olenkin osa-aikaisessa (palkka) työssä yrittäjyyteni ohella ainakin toistaiseksi. 😀

hääpäivä 2017 ❤

Miettisin jo jäädessäni äitiyslomalle, että ”mitä ihmettä haluan isona tehdä”. Vaikka tykkään työstäni, kaipasin muutosta siihen. En oikein tiennyt, mikä se muutos olisi. Kun kohtasin oman vauvani unihaasteet, oman tietämättömyyteni ja keinot, kuinka selvitä näistä haasteita sekä opettaa vauvalle unitaitoja, löysin ”puuttuvan palasen”. Kehittelin ideaa päässäni, kerroin siitä miehelleni ja hyvälle ystävälleni, joiden kanssa pyörittelin ideoita. Olen todella kiitollinen heiltä saamastani tuesta! Kun oma usko meinasi horjua, he olivat tukemassa eteenpäin.

Oman vauvani unihaasteet oli syy lähteä kouluttautumaan. Valitsin englanninkielisen BSC -koulutuksen sen laajuuden ja tieteellisyyden perusteella (olen yliopiston kasvatti :D). 6 kk matka oli ajoittain todella rankka, ja silti en vaihtaisi hetkeäkään. Sain tuekseni parhaan mentorin, mahtavat 16 asiakasperhettä ja super paljon uutta tietoa. Ja jatkuvan tiedon janon! Olen selvästi elinikäinen oppija.

Tervetuloa seuraamaan ja saamaan vinkkejä uneen, vanhemmuuteen, perhe-elämään ja kaikkeen muuhun!

Terveisin,

Elina

Create your website with WordPress.com
Aloitus